Álle feite aover Terug nao de Vlies

Kaartje kopen
‘Terug nao de Vlies’ zal op zaterdag 23 maart 2024 plaatsvinden in de Mérthal. Dit zal voor iedereen een bekende plek zijn die geen nadere uitleg nodig heeft. Er zal ruimte zijn die avond om ouderwets te dansen maar ook zal er voldoende plek zijn om te zitten en gezellig bij te praten. Uiteraard verzorgen de hele avond oud DJ’s van De Vlies de muziek.

Terug nao de Vlies vind plaats op 23 maart 2024 en neemt oud bezoekers en vrijwilligers een avond lang mee terug in de tijd. Je kunt het zien als een reünie voor bezoekers en vrijwilligers.

Merthal

De locatie

De Vlies gaat nog één keer terug naar De Mèrthal.

De Mèrthal
Gasthuisstraat 30
5961 GB Horst
www.merthal.nl

Wisten jullie dat De Merthal in de Vlies historie een grote rol heeft gespeeld?

Tussen 1985 en 1987 werd de Merthal gebruikt als vervangende plek voor de Vlies activiteiten door de brand. In 1994 organiseerde Jeugdcentrum de Vlies er het Bevrijdingsrock festival ter ere van de 50 jarige bevrijding van Horst, in 1997 organiseerde de Vlies er een optreden van de Heideroosjes. Tenslotte werd er in 2006 nog het 40-jarige jubileum georganiseerd met allerlei lokale artiesten.

Tijden

Uiteraard heeft dit evenement ook een begin- en eindtijd.
Deuren open: 19:00 uur
Aanvang programma: 20:00 uur

Einde: 01:00 uur

Leeftijd

Hoewel De Vlies vroeger een jeugdcentrum was voor jeugd van 14 t/m 16 jaar, ligt het voor ‘Terug nao de Vlies’ iets anders. Deze avond geldt namelijk een minimumleeftijd van 28 jaar. Zo oud is namelijk de jongste oud-bezoeker van de Vlies voordat de deuren officieel gesloten werden. We richten ons immers op oud-bezoekers van De Vlies.

Consumpties

Consumptiemunten (Hôrster Horeca Munt) zijn verkrijgbaar bij de bonnenkassa’s. Er kan met pin en contant betaald worden.

Statiegeld op glas

Tijdens ‘Terug nao de Vlies’ werken we met statiegeld op de glazen. Statiegeld is voor jullie als oud-bezoekers van De Vlies niet onbekend. Want toen deden we dit al.

Hoe werkt het:

  1. Bij het halen van je eerste drankje betaal je twee consumptiemunten (dus geen aparte statiegeld-munt): 1 voor het glas en 1 voor je consumptie.
  2. Heb je je drankje op en ga je het volgende drankje halen, dan wissel je jouw glas in voor een nieuwe en betaal je alleen voor je drankje.
  3. Ga je naar huis? Dan breng je jouw glas netjes terug naar de bar en krijg je een consumptiemuntje terug. Deze kun je na ‘Terug nao de Vlies’ nog inleveren bij De Beurs en alle andere aangesloten Hôrster Horeca.

Garderobe

Tijdens het evenement is er een betaalde garderobe aanwezig. Dus je kunt je jas veilig ophangen. Hier kun je met pin en contant betalen.

Roken is niet toegestaan

Binnen in de Mèrthal is roken niet toegestaan. Dit ook in tegenstelling tot de Vlies vroeger, waar dit wel toegestaan was. Voor de rokers is er een aparte ruimte in de buitenlucht aanwezig.

Beeld- en geluidsopnamen

Tijdens het kopen van een kaartje en door het bezoeken van dit evenement, geef je toestemming dat er ook foto’s van je gemaakt mogen worden. Deze foto’s gebruiken wij voor promotie na het evenement op welke wijze dan ook.